OPROEP: gezocht, maatje voor RaceRunners

OPROEP: gezocht, maatje voor RaceRunners

RaceRunner zoekt Maatje.

Dit zou de titel van een contactadvertentie kunnen zijn. En eigenlijk is dat ook zo.

Sinds september vorig jaar zijn 4 RaceRunners aan het trainen op de baan bij AAC”61. Dit is zo goed bevallen en zij zijn alle 4 lid geworden van de club. Hun trainers zijn Harry Jan Keizer en Bart Rosien. Wellicht hebben jullie ze wel gezien. Zij trainen iedere dinsdag van 17.30-18.30 uur; zelfs de hele winter door! 4 jonge mensen met een lichamelijke beperking, waarvoor gewoon sporten heel ingewikkeld is. Maar door een simpel hulmiddel op 3 wielen wordt sporten wel mogelijk. Hoe leuk is dat!

Nu zijn de atleten op zoek naar een maatje. Dat kan een (jeugd) lid zijn van AAC”61 of een familielid daarvan. Dat maatje gaat dan samen met de RaceRunner trainen en helpt waar nodig mee. Maar nog belangrijker, dat maatje stimuleert de RaceRunner om een betere atleet te worden. Dus samen hardlopen en oefeningen doen. En lol hebben.

(Bart en ik zullen de maatjes natuurlijk helpen waar dat nodig is.)Door meer samen op te trekken zullen de RaceRunner-atleten meer en meer bij de club horen en dus nog meer plezier in hun sport hebben.

Wie meer wil weten kan contact zoeken met Harry Jan Keizer. Je kunt mailen (harryjankeizer@gmail.com) of bellen (06-51570648).

Laat de oproep bezinken, praat er over aan de eettafel en schroom vooral niet om informatie te vragen. Ik hoop snel iets te horen.

Harry Jan Keizer.