Paas Brunch Run bij Run2Day op 15 april 9.30 uur

Paas Brunch Run bij Run2Day op 15 april 9.30 uur

Zin in een lekker en sportief Paasweekeinde? Dan heeft Run2Day Assen wat leuks voor jou.

We organiseren op zaterdagochtend 15 april om 09.30 uur een Paas Brunch Run.

Je bent dan bij onze Run2Day winkel van harte welkom. Dan gaan we gezellig met z’n allen een rondje hardlopen. Wij stippelen een leuke route uit door de stad van maximaal 7,5 km. Onderweg trakteren we je nog op sportieve verassing…..(verklappen we niet).

Als we terugkomen staat er een lekkere brunch met thee, koffie, broodjes en natuurlijk een heerlijk gekookt eitje klaar.   Iedereen is welkom, geoefende en minder geoefende lopers. Neem je (hardloop)vrienden en familie mee en ga lekker fit de Paasdagen in!

Meedoen is gratis.

Geef je wel even op via assen@run2day.nl of 0592-300607. Wees er snel bij wat het aantal deelnemers is gelimiteerd.

 

Team Run2Day Assen

Ceresstraat 7

9401 DP Assen

Parkeren bij Triade of Cereshof.