Verslag competitie C/D junioren in Groningen

Verslag competitie C/D junioren in Groningen

Zaterdag 6 mei 1e Competitie C/D Junioren in Groningen 

Nadat we in Assen hadden verzameld zijn we met een mooie club naar Groningen gereden. Hier hebben we de partytent opgezet en de AAC’61 vlaggen erbij geplaatst. Extra clubkleding werd uitgedeeld en de vrijwillige ouders vertrokken naar de jury vergadering en ploegleiders vergadering (nogmaals bedankt voor jullie inzet). Ondertussen begonnen de eerste atleten aan de warming up.

Deze mooie dag werd afgetrapt met de estafettes. Eerst de 4×60, dan de 4×80 en daarna de 4×100. Wat een spannend maar fantastisch onderdeel blijft het toch. Goede tijden werden er gelopen en perfecte wissels vonden plaats. Team 1 meisjes C mochten na een ongeldige wissel overlopen en zette een hele snelle tijd neer.

Er zijn weer persoonlijke records (PR’s) verbeterd! Voor anderen was het even inkomen in de eerste wedstrijd van het seizoen. Maar ook was het voor een aantal de allereerste atletiekwedstrijd ooit.

AAC’61 stond met 6 teams aan de start. De jongens en de meiden zijn gescheiden in teams en klassement.

Klassement in poule 67:

Jongens D              –> 4e

Meisjes   D Team 1 –> 10e

Meisjes   D Team 2 –> 12e

 

Jongens C.            –> 3e

Meisjes  C Team 1 –> 3e (zelfs 10e landelijk)

Meisjes C Team 2 –> 6e

 

Hieronder is het verslag van Christel de Bruin te lezen (Meisjes C Team2), voor wie het tevens haar laatste wedstrijd was, aangezien zij gaat verhuizen naar Amerika. Christel bedankt voor je inzet en je bijdrage aan de prestaties van het team. Heel veel succes in Amerika! We zullen je missen.

Competitie 6 mei

[christel]

6 mei hadden we een competitie! Mijn onderdelen waren:

-estafette

-80m horden

-verspringen

~Estafette ging heel erg goed, voor mijn gevoel! We werden lekker aangemoedigd dus we moesten wel

We hadden een tijd van 46,22.

~Horden lopen ging heel erg goed! Ik moest tegen alleen maar meiden van AAC’61 dus dat was wel heel er fijn! Mijn tijd was 15,44. Meestal ben ik heel erg zenuwachtig voor hordelopen maar nu viel het gelukkig heel erg mee!

~verspringen ging óók heel erg goed! Alles gaat goed Haha! Mijn eerste sprong was ongeldig:( maar daarna sprong ik 4.13 en dat was een stuk verder dan mijn vorige wedstrijd (3,80) dus daar was ik heel erg blij mee!

Ik vond het echt een super leuke en gezellige dag! Het is vooral erg leuk om mensen aan te moedigen:)

Christel de Bruin