C-interland Nederland/Nordrhein-Westfalen bij AAC’61

C-interland Nederland/Nordrhein-Westfalen bij AAC’61

AAC’61 gaat een interland van de c junioren  tussen Nederland, Duitsland en een team van regio Noord Nederland organiseren.

De atleten van Nederland moeten zich kwalificeren voor de onderdelen waar ze aan mee kunnen doen hiervoor zijn er 2 plekken per onderdeel te verdienen. Regio Noord en Duitsland krijgen ook ieder 2 plekken.

Totaal kunnen per onderdeel 8 atleten starten. Dus er zijn nog 2 plaatsen over per onderdeel.

Voor deze 2 plekken kunnen de atleten zich ’s ochtends nog kwalificeren. Hier mogen alle c junioren jongens en meisjes van Nederland (dus ook AAC’61 leden)  en Duitsland aan meedoen.

Vanaf 13 uur begint de officiële wedstrijd. Voor dat de wedstrijd begint worden de volksliederen gespeeld door een drumband en volgt daarna de opening.

De baan is ook aangekleed met vlaggen bloembakken etc.

De wedstrijd wordt volgens de internationale regels van IAAF gehouden . Atleten moeten voor de wedstrijd zich eerst melden in een Callroom. Ze worden daar door een jurylid van het betreffende onderdeel opgehaald.

Dus de wedstrijd is anders dan een wedstrijd die we normaal organiseren.

De mila avondwedstrijd vrijdag 1 september komt te vervallen.

Er is nog genoeg ruimte binnen het programma om ook nog enkele onderdelen van de avondwedstrijd zaterdag tijdens de interland te organiseren en de pupillen mogen ook meedoen met 600 en 1000 meter zodat zij ook de sfeer kunnen proeven.

De atleten kunnen zich binnenkort inschrijven op Atletiek.nu

Om deze wedstrijd te organiseren hebben we jullie hulp nodig en de voorbereidingen zullen we in de vakantie periode gewoon door moeten gaan.

Voordat iedereen met vakantie gaat willen we graag weten als jullie ons kunnen helpen als jury of als vrijwilliger.

We hopen dat de jury de hele dag aanwezig kunnen zijn  van 9 uur tot 18 uur.

Voor de vrijwilligers hebben we ook nog diverse taken zoals hulp voor in de kantine, baanploeg ( opruimen  en verstrekken van de materialen), bedienen van de officials en sponsors in de viptent, pupillen voor het dragen van de mandjes van de atleten.

Geef je op als jurylid of vrijwilliger zodat deze wedstrijd met jullie ondersteuning weer een succes wordt.

Mailen kunnen jullie voor jury naar Wieger w.benedictus2@kpnmail.nl

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij folkers@fiscalis.org