Vereniging

Over AAC ’61

Sprinten, hoogspringen, discuswerpen, hordenlopen en nog veel meer. Atletiek is een veelzijdige sport. Van korte sprintjes tot en met marathons of meer; van verspringen tot polsstokhoogspringen; van kogelstoten tot speerwerpen en van wandelen tot de triatlon: iedereen kan bij de Asser Atletiek- en Triathlonvereniging AAC ’61 terecht.

Atletiek is een laagdrempelige sport met ruime mogelijkheden voor zowel de beginnende sporter als de geoefende atleet. Door de grote verscheidenheid aan disciplines is er voor iedereen wel een geschikte trainingsgroep te vinden. Deelname aan wedstrijden, zowel individueel als in groepsverband, is mogelijk. Zo is er voor iedereen een passend plekje te vinden binnen de vereniging.

Daarnaast organiseert AAC ’61 bekende sportevenementen, zoals de 10 van Assen, de Baggelhuizercross, de Bosmarathon & Minder en de Run2Day trimlopen. Ook zijn we (indirect) betrokken bij Winkelrijk Marsdijk Run, de TT-Run en de Asserstadsloop.

Scholen kunnen hun schoolsportdag op de atletiekbaan houden, waarbij de leerlingen op een ontspannen en vrolijke manier kennismaken met atletiek.

De Asser atletiekbaan is te vinden op het sportpark ‘Stadsbroek’, Achterpad 1. Belangstellenden kunnen vrijblijvend drie keer met een groep naar keuze meetrainen.

 

 

Aanmeldingsformulier? Klik hier (word gedownload)

(N.B. Het aanmeldingsformulier kan niet digitaal worden ingeleverd, maar moet worden geprint en ondertekend. Dit is noodzakelijk in verband met de automatische incasso. Inleveren kan bij een trainer of rechtstreeks in het postvakje van de ledenadministratie, dat te vinden is in het clubhuis tussen de deur en de bar.)