Vrienden van AAC’61

Wordt vriend van AAC’61!

Atletiekvereniging AAC‘61 is een ambitieuze vereniging die op dit moment een grote jeugdafdeling heeft met
daarin grote talenten die strijden om zowel regionale -en landelijke podiumplaatsen. Graag zien we dat de
ontwikkeling van de jeugdleden zich verder doorzet zodat in de toekomst ook doorgroei naar de senioren mogelijk is en blijft. Het belangrijkste, iets wat voor alle leden moet gelden, is het plezier om onze sport; atletiek, fitness walking, loopgroepen en triatlon, te blijven beoefenen. Zowel nu als in de toekomst. Om dit te kunnen blijven doen heeft de vereniging meer financiële armslag en menskracht nodig. Daarom zijn we op dit moment druk bezig om binnen onze atletiekvereniging AAC‘61 een vriendenclub op te richten die dan ook de naam draagt:

Vrienden van AAC‘61

De vrienden van AAC‘61 stelt zich tot doel het verlenen van steun aan de vereniging AAC‘61. Hierbij wordt
gedacht aan financiële ondersteuning, bijvoorbeeld aanschaf materialen, of het verrichten van bijzondere acties.
Dus zowel financieel als in menskracht. Leden van ‘Vrienden van AAC‘61’ hebben een soort partnerschap met de vereniging. Met een bijdrage van vijfentwintig euro per jaar, die gebruikt wordt voor investeringen in de club waar alle, en in het bijzonder de jeugd, leden profijt van hebben.
De club van 100 is voor iedereen. Van jong tot oud, van lid tot niet lid. Het gaat erom dat degene die lid wordt van de ‘Vrienden van AAC’61’ . De vereniging AAC‘61 graag een handje wil helpen. Zij dragen onze AAC‘61 een
warm hart toe.
Als lid van de ‘Vrienden van AAC‘61’ ontvangt u periodiek de verenigings-nieuwsbrief, wordt uw naam, indien u dat wenst, hieronder vermeld.

Zou u na het lezen van deze informatie lid willen worden van ‘Vrienden van AAC‘61’ meldt u dan nu aan door onderstaande brief te downloaden en in te vullen en in te leveren bij AAC‘61.

Kent u andere mensen die interesse hebben schroom dan niet om deze brief onder hun aandacht te brengen.

Vrienden

Wie zijn de vrienden van AAC’61:
G. Geuzinge
A. Scheper
W. van der Woude
H.J. Philips
B. van Essen
A. Wassenburg-Hazelhoff
A. Kalsbeek
E. Eising
D. den Hartog Jager
W. Benedictus