• Omdat onze zoon 49 jaar geleden lid werd van AAC’61 en een paar jaar later onze dochter,    ben ik samen met mijn man Freek als vrijwilliger betrokken geraakt bij de club. 
  In 1976 ben ik in de functie van wedstrijdsecretaresse gerold en daarna heb ik jarenlang met Janna Kuper het clubblad getypt. We stencilden destijds het clubblad en met een aantal vrijwilligers zetten wij maandelijks het clubblad in elkaar. Dit waren leuke en gezellige contactmomenten. 

  Mijn inmiddels overleden echtgenoot Freek was onder andere jarenlang voorzitter en zo was bij ons AAC’61 een familieaangelegenheid geworden. We volgden beiden de jurycursus. Samen met mijn man heb ik veel wedstrijden mogen jureren, zoals de Wereldspelen, Paralympics, Nationale Kampioenschappen, maar ook hebben we geholpen bij regionale en clubwedstrijden. Niet alleen op de baan, maar ook bij wedstrijden op de weg.

  Toen de trimgroep is opgericht ben ik zelf begonnen met hardlopen en heb ik 37 jaar met heel veel plezier op de donderdagavond en zondagochtend hard gelopen. Het voelde voor mij als een familie. 

  De laatste jaren was ik vooral betrokken bij de schoolatletiekwedstrijden. Ik kon er enorm van genieten om vanaf de jurytrap-tijd/aankomst de jeugd te zien sporten. 

  Onlangs ben ik 80 jaar geworden en ik heb besloten om na een periode van 45 jaar te stoppen als vrijwilliger voor de vereniging en ik wil graag het het stokje over dragen aan de jongere generatie. 

  Ik wil leden en oud-leden enorm bedanken voor de fijne tijd die ik heb gehad bij de club. Als verrassing kreeg ik afgelopen week een mooie bos bloemen en daarvoor wil ik de vereniging bedanken. Ik wens jullie al het goede voor de toekomst!

  Hartelijke groet,

  Annie Franken