•  

  Assen loopt voor Oekraïne - GIRO 555

  Dag sportieve mensen,
   
  Samen met AAC ’61 organiseert de gemeente Assen a.s. zondag 13 maart tussen 12.00 en 18.00 de actie Assen loopt voor Oekraïne.
   
  Je kunt zowel met een team deelnemen als individueel.
   
  Individueel:
  Tijdens het event koop je een ticket om vervolgens 5,55 km op de atletiekbaan af te leggen. De kosten voor een individueel ticket zijn € 5,55 en kunnen worden voldaan in de kantine van AAC ’61 (via Sumup, dus pin-pas of telefoon).
    
  Eigen team:
  Je kunt ook deelnemen met je eigen team, bijvoorbeeld je groep bij AAC'61, mensen van je andere sport, mensen uit de buurt of vriendengroep. In estafettevorm loop je gedurende 5:55 uur met een team zoveel mogelijk rondjes.  De kosten voor een estafette ticket zijn € 55,50 per team en kunnen op de dag van het event worden voldaan in de kantine van AAC ’61 (via Sumup, dus pin-pas of telefoon).
   
  Mocht je niet kunnen lopen, maar toch willen sponsoren, dan kan dat via Assen loopt voor Oekraïne  Daar kun je doneren aan de actie “Assen loopt voor Oekraïne”.

  Natuurlijk kun je je bekenden/vrienden/collega’s ook a.s. zondag komen aanmoedigen op de atletiekbaan van AAC ’61 Stadsbroek, Achterpad 1 in Assen.  
   
  Met sportieve groet,
   
  Sanne, Eelco en Marja (van gemeente Assen)
  Bestuur AAC'61

  PS Dit bericht mag je doorsturen naar al je bekenden waarvan je denkt dat ze dit willen steunen