• Pupillen - Baanatletiek

 • AVONDSPELEN 2019

  Datum Onderdelen
  Maandag 15 april 40/60m Sprint – Verspringen – 400m/800m – Vortex
  Maandag 13 mei 40/60m Horde – Hurkhoog – Hindernisbaan – Medicienbal/kogel
  Maandag 17 juni 40/60m Sprint – Verspringen – 400m/800m – Vortex
  Maandag 23 september 40/60m Horde – Hurkhoog – Hindernisbaan – Medicienbal/kogel
 • Wedstrijden

  Pupillen
  Wil je als pupil een keer meedoen aan een wedstrijd? Hartstikke goed. Over het hele jaar worden er een aantal wedstrijden georganiseerd. Vanaf april tot circa september vinden de wedstrijden buiten plaats, daarna worden er in de sporthal wedstrijden georganiseerd. Bij een aantal van deze wedstrijden (in de eigen regio) is ook begeleiding van trainers aanwezig.

  Voor de pupillen is er een apart wedstrijdsecretariaat. Dit secretariaat verzorgt de inschrijving voor de wedstrijden. Per kwartaal wordt een wedstrijdagenda rondgestuurd en per wedstrijd ontvang je een aankondigen om je (eventueel) in te schrijven. Nadat de sluitdatum voor de aanmelding is verstreken ontvang je nog een bevestigingsmail van de inschrijving.

  Wanneer het tijdschema van de wedstrijd bekend is wordt deze ook doorgestuurd.

  Je kan het wedstrijdsecretariaat bereiken via mail:

  wedstrijdsec.aac61.pupillen@gmail.com of
  wedstrijdsec.pupillen@aac61.nl

  Het wedstrijdsecretariaat zorgt er ook voor dat het inschrijfgeld eerst via de vereniging wordt voorgeschoten en uiteindelijk gelijktijdig met de afschrijving van het lidmaatschap ook wordt verrekend.

  Atletiek.nu
  De meeste wedstrijden worden via de site van www.atletiek.nu georganiseerd. Op deze site worden ook de tijdschema's en de uitslagen van de onderdelen gepubliceerd. Leuk om even rond te neuzen. De PR's van de atleten worden hier ook bijgehouden.

  Wedstrijdlicentie
  Om deel te kunnen nemen aan je moet je in het bezit zijn van een wedstrijd licentie. Deze kan je aanvragen bij onze ledenadministratie (ledenadministratie@aac61.nl). 

  Avondspelen
  Om een gevoel voor een wedstrijd te krijgen worden door de trainers zo nu en dan "Avondspelen" georganiseerd. Hierover ontvang je apart bericht.