• Floor Dijkstra en Rozemarie Fokkema hebben tijdens de Heerenveen Classic welke zaterdag 12 mei werd gehouden uitstekend gepresteerd. Deze C meiden gingen met in totaal 6 medailles weer terug naar Assen. 

  De dag begon met speerwerpen wat een prachtige tweestrijd opleverde tussen Floor en Rozemarie. Floor bleef Rozemarie net voor met een afstand van 28.37m tegen 27.68m. Dit was goed voor goud voor Floor en zilver voor Rozemarie in een nieuw pr. 

  Na dit onderdeel scheiden de wegen van de 2 atleten. Floor ging verder met hoogspringen wat haar een eerste plaats opleverde met een hoogte van 1.55m. Een evenaring van haar beste prestatie. 

  Het derde onderdeel van Floor was verspringen wat opnieuw goud opleverde in een afstand van 4.84m. Een verbetering van haar pr met 1 centimeter!

  Rozemarie ging verder met kogelstoten wat haar een eerste plaats opleverde met een afstand van 10.75m. 

  Het laatste onderdeel van de dag leverde Rozemarie een mooie bronzen medaille op. De 200 meter sprint legde ze af in een nieuw pr van 28.64 sec.

   Deze meiden zijn het buitenseizoen uitstekend begonnen. Deze prestatie beloven veel voor het komende buitenseizoen te beginnen met de competitie komende zaterdag op onze eigen baan in Assen