• Assen, september 2021

  Vrijdagochtend 3 september  is Harry Jan Keizer plotseling overleden. We zijn diep geschokt door dit enorme verlies en wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe met het dragen van het verlies.

  Harry Jan was onze trainerscoördinator Frame Running. Hij inspireerde een zeer hechte groep atleten en ouders van atleten. Deze groep mensen wensen we ook veel sterkte toe; Harry Jan zal gemist worden in hun midden.

  Tijdens een rustpauze bij een training met loopmaat BoB Mijwaard werd Harry Jan onwel; Bob heeft zo goed mogelijk eerste hulp verleend en een voorbijkomende fietser heeft gereanimeerd en 112 gebeld. In het UMCG ziekenhuis is Harry Jan overleden.

  Harry Jan genoot landelijke en internationale bekendheid op het gebied van sporten voor mensen met hersenletsel. Hij was bestuurslid van CPISRA (Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association).

  Onlangs is hij met leden van AAC’61 in Denemarken geweest bij internationale Frame Running wedstrijden.

  Harry Jan was gepassioneerd met sport bezig en om dit mogelijk te maken voor mensen bij wie dat niet vanzelfsprekend is. Genoeg ambities op dit gebied voor in zijn gepensioneerde tijd. Wat zullen we hem missen…

  namens het bestuur,

  Jildert E. Visser, voorzitter