• AAC'61 doet mee aan de 17e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkt.

  De actie is van 14 februari t/m 10 april 2022, 8 weken.

  Met het sparen van munten (gratis) en die in de koker van supermarkt Poiesz Het Sticht (Baggelhuizen) te doen, spaar je voor AAC'61. Is Poiesz niet jouw supermarkt? Misschien ken je mensen die daar wel komen dan kun je vragen om munten in de koker van AAC'61 te doen of je gaat toch eens naar de Poiesz.

  Hoe gaat dit in zijn werk?

  Bij elke 10 euro aan boodschappen (excl. statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt. Maar er zijn meer mogelijkheden om sponsormunten te ontvangen. Want wekelijks staan er in onze voordeelfolders speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar Poiesz klanten van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én profiteren klanten van euro's extra voordeel.

  Hoeveel sponsormunten ontvangen klanten?

  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere 10 euro aan boodschappen (excl. statiegeld).
  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er 80 sponsorproducten)
  • 5 Jeugd Sponsor Munten bij speciale Jeugd Sponsor weekaanbiedingen.
  • 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldt: de Spaarsprinter.

  Het inleveren van Jeugd Sponsor Munten

  In Poiesz Het Sticht in Baggelhuizen (Assen) staat een display met kokers en die van AAC'61 is daarbij. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van AAC'61 terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag. Spaar dit jaar de Jeugd Sponsor Munten niet thuis of bij de club op, maar stop ze direct na ontvangs bij de kassa in de koker van AAC'61. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige (corona) situatie.