• Lidmaatschap - Lid zijn van AAC '61

 • Iedereen die 6 jaar of ouder is kan lid zijn van de Asser atletiek- en triathlonvereniging AAC '61.

  Er is op atletiekgebied voor elk wat wils. Afgestemd op ieders behoefte zijn er verschillende groepen en categorieën bij AAC'61 ingedeeld volgens de standaard leeftijdindeling van de Atletiekunie (peildatum leeftijd is 31 december):

  • Pupillen: van 7 t/m 11 jaar; startmoment vanaf verjaardag 6 jaar
  • Junioren: 12 t/m 19 jaar
  • Senioren: 20 t/m 34 jaar
  • Masters: 35 jaar en ouder

  Jonge atleten (tot 16 jaar) doen alle onderdelen, daarna kan worden gespecialiseerd in een onderdeel of in de meerkamp. De trainingen zijn daar op afgestemd. Naast de loop-, werp- en springonderdelen op de Oranjebaan, zijn er verschillende loopgroepen met een voor ieder passend looptempo, trimgroep en wandelgroep/fitness walking. Tenslotte zijn er loop- en krachttrainingen.

  U kunt van groep, dag, tijd wisselen als dat eens zo uit komt. Wij raden u wel aan één groep als uw vaste groep te kiezen, want ook gezelligheid en saamhorigheid dragen bij aan uw plezier.
  Het aantal trainingen en het aantal disciplines dat u wilt beoefenen bepaalt de hoogte van uw contributie. Kijk daarvoor bij Contributie.

  In de baanatletiek vormt de groep RaceRunners een speciale plek voor atleten die ondersteuning nodig hebben bij het uitoefenen van hun sport.

  Meer informatie over atletiek via het hoofdmenu onder Baanatletiek en Wegatletiek.

  Naast atletiek biedt AAC'61 ook triatleten de mogelijkheid om te zwemmen (in de Bonte Wever in samenwerking met Aqua'68), te lopen en fietsen. Meer informatie via het hoofdmenu onder Triathlon.

  Wanneer u meer wilt weten over de vereniging AAC'61, bestuur en faciliteiten, kijk op ‘Vereniging’ in het hoofdmenu.