• AAC’61 vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

  Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van AAC’61 staat dit jaar: mogelijkheid tot aanschaf nieuwe materialen!

  De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van AAC’61 bij de Poiesz supermarkt aan het Sticht in Assen help jij al mee.

  Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van AAC’61 hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

  Jeugd Sponsor Munten krijgt je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van AAC’61 is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan het Sticht in Assen. Heb je bij een andere Poiesz supermarkt munten verzameld kun je deze natuurlijk ook bij ons in de kantine inleveren. Wij zorgen er dan voor dat deze in de juiste koker terecht komt. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten. 

  Op zaterdag 22 februari zullen wij als vereniging aanwezig zijn bij ‘onze’ Poiesz om zoveel mogelijk munten in onze koker te krijgen. Hier kan jij ons natuurlijk mee helpen!

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  AAC’61 Poiesz Jeugd sponsoractie
  Brenda van den Bos
  brendavandenbos@gmail.com