• Run2Day Assen start op zaterdag 9 september (09.30 uur) met hardloopclinics voor beginnende hardlopers. Als beginnende loper train je in 8 weken naar zo’n 5 kilometer in je eigen tempo. Dit onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer. Na afloop van de clinics ben je klaar voor onder andere de Baggelhuizercross. Daarom ontvang je een gratis startbewijs voor deze cross op 19 november 2017. Uiteraard kies je zelf of je meedoet of niet!

    Na de trainingen staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt jouw trainer hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren staan voorop.

    De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Bij de trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen.

    Bij jouw inschrijving ontvang je van Run2Day Assen een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd. Naast leuke trainingen krijg je ook loopschema’s in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

    De totale kosten bedragen € 49,95.

    Meld je aan via assen@run2day.nl of neem contact op met Run2Day Assen (0592-300607).