• Beste leden,
   
  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus COVID-19 volgen elkaar snel op. Gisteren 12 maart 2020 meldden we nog dat de trainingen (vooralsnog) door gingen. Daar moeten we nu op terugkomen. Gisteravond laat is er een advies vanuit de Atletiekunie gekomen.
   
  Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten. De Atletiekunie neemt dit advies over en adviseert verenigingen hetzelfde te doen.  
   
  Het bestuur van AAC'61 heeft besloten om de adviezen van RIVM en de Atletiekunie te volgen en daarom worden alle trainingen bij AAC'16 t/m 31 maart 2020 afgelast. We betreuren dit zeer, maar zien het als een zinvolle stap om de verspreiding van het virus in te dammen.
   
  Posters over persoonlijke hygiëne komen op diverse plaatsen in het Clubhuis te hangen.
   
  We houden de berichten van RIVM en de Atletiekunie in de gaten. Zodra er noodzaak is voor een update, dan zal die worden gemaakt.
  Het bestuur AAC'61