• Beste clubgenoten!

  Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen omdat ik sinds kort het nieuwe vertrouwenscontactpersoon van AAC’61 ben.

  Mijn naam is Marieke van der Wal, 33 jaar jong, moeder van 2 kinderen en verpleegkundige van beroep. Als jong meisje ben ik langere tijd lid geweest van de club en ben sinds 2020 terug van weggeweest. Met name op maandagavond ren ik bij de trimgroep enthousiast mijn rondjes op de atletiekbaan.

  Toen ik zag dat de functie voor vertrouwenscontactpersoon vrij kwam leek me dit gelijk een mooie uitdaging. Als jong meisje heb ik zelf een aantal dingen meegemaakt waarvan ik achteraf denk: had ik daar maar eens met iemand over kunnen praten. Of deze functie toen al bestond weet ik niet, maar het had mij prettig geleken als ik wist dat er iemand geweest was waar ik mijn verhaal had kunnen doen en mee had kunnen praten/ sparren.

  Ik ben beschikbaar voor alle leden van jong en oud, zelfs voor trainers en stafleden en vind het ontzettend belangrijk dat ik voor iedereen vindbaar en bereikbaar ben. Daarom zal ik zo nu en dan bij trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Tevens zal ik op meerdere plekken (op het prikbord bij de kleedkamers, in het clubhuis en in het krachthonk) een formulier ophangen waar mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres te vinden zijn. Als je me ziet (hard) lopen mag je me altijd aanspreken, dan kunnen we even een rondje wandelen en met elkaar praten. 

  Ik heb een geheimhoudingsplicht en naderhand kunnen we samen afspreken op welke manier we contact hebben, mochten we elkaar weer tegenkomen. 

  Dus, is er iets voorgevallen waar jij je niet prettig bij voelt? Word je bijvoorbeeld gepest, voel je je bedreigd of ongewenst aangeraakt. Blijf hier niet mee rondlopen maar kom alsjeblieft naar me toe. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing!

  Liefs Marieke

  06-26 09 05 05

  nursemarieke@hotmail.com