• Harry Jan Keizer is de grote trekker van de RaceRunning groep binnen AAC'61. De groep is groeiende en er is behoefte aan meer (eigen) RaceRunners. Zo zijn onlangs met steun van NSGK en Foppe fonds en enthousiaste betrokkenen drie RaceRunners aangeschaft.

  RTV Drenthe en de wethouder Sport mevrouw Janna Booij zijn uitgenodigd. De RaceRunning atleten worden geïnterviewd. En Harry Jan wordt geïnterviewd.

 • Wethouder Sport mevr. Janna Booij geeft een korte toespraak. Ze vertelt dat ze het mooi vindt dat deze atleten de hulpmiddelen kunnen krijgen met de steun van NSGK en Foppe Fonds en de inzet van ouders en vrijwilligers.

  Het NSGK is vertegenwoordigd door mevrouw Roelie Rozema-Hein. Zij straalt bij het zien van zo'n groep RaceRunner-atleten.

  De voorzitter van het Foppe Fonds dhr. Yke Faber is ook langsgekomen; Hein Habes (penningmeester) en Jildert Visser hebben met hem nagezeten om te praten over het belang van zo'n ondersteunend fonds.

 • Voorzitter Jildert Visser neemt formeel de RaceRunners in ontvangst van de wethouder.

 • Meer foto's zijn hier te vinden.

  Verslaggeefster Jeanine Hofsteenge van RTV Drenthe heeft een reportage gemaakt; ze was zichtbaar enthousiast tijdens het interviewen en filmen. Het filmpje is op 5 september uitgezonden, nieuwsbericht en filmpje: zie hier voor de link.