• Op donderdag 27 juni 2019 zou Willem zijn laatste training geven... dat liep wat anders.

  Hij wordt door een hardlopersteam van huis gehaald en mag plaatsnemen op een marathon-sjees versierd met AAC'61 vlag. Zo wordt Willem van huis vervoerd naar de Oranjewoudbaan van AAC'61. Daar wachten meer leden hem op.
  Een ere ronde over de baan. Negenentwintig (29!) jaar trainer en deel daarvan trainerscoördinator wegatletiek; dat is niet zomaar wat.
  Het gezelschap gaat aan koffie met gebak.
  Voorzitter Jildert bedankt Willem voor zijn jarenlange inzet.
  De donderdag-avond groep, die meestal van Willem training kregen, vraagt zich af het nu komt met het vertrek van Willem. Jildert roept Folkert Tienkamp naar voren; Folkert wordt de opvolger van Willem als trainerscoördinator wegatletiek en zal ook een rol als trainer vervullen. De mensen zijn opgelucht. Willem krijgt namens AAC'61 een oranje-gekleurd bos bloemen voor zijn jarenlange inzet voor de verening. En Willem ziet in Folkert een goede opvolger. Willem meldt nog wel even dat hij de wandelgroep gaat coördineren en neemt daarmee het stokje over van Jan de Jong.
  Er volgt een vraag-kwis over de vereniging waarbij Willem het mag opnemen tegen Egbert Eising; quizmaster is Harry.
  Trea is de grote organisator van de avond en uit haar handen krijgt Willem diverse cadeau's vanuit de inbreng van een groot aantal leden. Een beeldje, boek en cadeaubon.
  Na zo'n lange staat van dienst, mag je met AAC'61 pensioen, aldus het kaartje bij de bloemen, maar Willem kondigt nog aan dat hij nog wel actief wil blijven bij evenementen en dus bij de wandelgroep. We zien hem de komende tijd dus nog wel eens.
  Willem: dank voor jouw inzet!
  En Trea Kwint voor het organiseren van deze onvergetelijke avond!

  Zie voor meer foto's en filmpjes de volgende link.