• AFGELAST: De10vanAssen - Zondag 29 maart 2020

 • Zondag 29 maart 2020 is het weer tijd voor de De10vanAssen!

  HELAAS is De10vanAssen i.v.m. Coronovirus COVID-19 afgelast. Mensen die ingeschreven hebben krijgen via inschrijven.nl hun geld terug.

  !!!!!!!

  Een gezellige loop voor de recreant of wedstrijdloper, met als doel het plezier in het hardlopen en het genieten van een prachtig verhard parcours door het Asserbos.

  Inschrijven
  Bij voorinschrijving ontvang je korting op het inschrijfgeld. Voor-inschrijving: 7,00 Euro (kan via deze: link). Na-inschrijving 9,00 Euro, kinderen gratis. Na-inschrijven kan ook op de dag zelf in de kantine van AAC’61 (tot een half uur voor de start).
  Voorwaarden zie onderaan.

  We Run 10K!
  Doe jij mee aan een hardloopevenement? Heb je gekozen voor de tien kilometer? Je bent niet alleen: de 10 is de meest gekozen afstand van alle evenementen. Via deze link kun je advies krijgen.

  Parcours
  Het parcours is te bekijken op www.afstandmeten.nl via de volgende link

   

  Foto's 2019 hier

 •  

   

   

   

   

  Programma

  Rabo Scholencompetitie AssenRuns/Kidsrun 2019/2020
  14.00 uur Start groep 1 en 2 (400 meter)*
  14.15 uur Start groep 3, 4 en 5 (800 meter)*
  14.30 uur Start groep 6, 7 en 8 (1200 meter)*

  AssenRuns Competitie 2020
  15.00 uur Start 10.000 meter

  15.10 uur Start 5.000 meter**

  * Deze afstanden behoren tot de 3e wedstrijd uit Rabo Scholencompetitie AssenRuns 2019/2020.
  ** Dit is de 1e wedstrijd uit de AssenRuns Competitie 2020. De 5.000 meter telt mee voor het AssenRuns Klassement.

 •  

  Rabo Scholencompetitie/ Kidsrun

  Zit je op de basisschool en heb je altijd al op een echte atletiekbaan willen rennen? Schrijf je dan snel in voor de Kidsrun van de De10vanAssen. Je kunt helemaal gratis meedoen dankzij de sponsoring door Rabobank Assen en Noord-Drenthe en je krijgt nog een mooie medaille ook! De nummers één, twee en drie van de meisjes en de jongens krijgen ook nog eens een stoere beker.

  Zit je in Assen op de basisschool, dan scoor je ook nog eens punten voor jouw school. Daarvoor hoef je niet eens te winnen, meedoen waarderen we natuurlijk ook met punten! Deze punten tellen mee voor de Rabo Scholencompetitie AssenRuns
  De De10vanAssen is alweer de derde wedstrijd van deze competitie en de strijd is nog lang niet gestreden, meld je snel aan! Nieuwsgierig naar de tussenstand? Neem eens een kijkje op de site van AssenRuns.

  10 Kilometer

  Om 15:00 start de 10 kilometer van de De10vanAssen. Deze wedstrijd bestaat uit twee ronden van vijf kilometer, te beginnen op de atletiekbaan, via het Asserbos naar de Broeklaan, de Bonte Wever en weer terug naar de atletiekbaan.
  Er zijn diverse prijzen te verdelen, aangeboden door Run2Day Assen!

 •  

  5 kilometer/ AssenRuns Competitie

  Tien minuten na de start van de 10 kilometer start de 5 kilometer. Deze 5 kilometer is de eerste wedstrijd uit de AssenRuns Competitie 2020. We hebben prijzen voor de eerste drie dames en de eerste drie heren aangeboden door Run2Day Assen! Het parcours volgt later.

  Houd de site in de gaten voor meer informatie!

  We zien jullie graag op zondag 29 maart 2020.

  Voor verdere wedstrijden van AssenRuns kijk op AssenRuns.com voor meer informatie.

 • Nieuws

 • Voorwaarden deelname

  • Deelnemen aan de De10vanAssen is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
  • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film zonder daarvoor vergoeding te claimen.
  • De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.
  • Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats.
  • De organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor het zoekraken van kleding en andere persoonlijke eigendommen.
 • SPONSORS De10vanAssen